WORD EEN GECERTIFICEERD MEDITATIELERAAR

 

LESGEVEN

=

DE BESTE MANIER VAN LEREN

In onze trainingen hebben we ervaren dat lesgeven de meest effectieve manier van leren is. Fundamentele vragen en gesprekken komen sneller op als je zelf een meditatie begeleidt.

Feather Icon

ONTSPANNEN LICHAAM 

=

ONTSPANNEN GEEST

Rust in je hoofd begint met een ontspannen lichaam. Meditatie creëert bewustzijn voor subtiele spanningen in je lijf en vormt daarmee de uitnodiging om gericht spanningen los te laten. 

ZELFONDERZOEK

=

JEZELF LEREN KENNEN

Overtuigingen en ideeën over wie we zijn beperken ons om vrij en authentiek te leven. Meditatie helpt je om overtuigingen en ideeën over jezelf te herkennen. Dit creëert ruimte om je intuïtie te volgen en vrijheid om te zijn wie je bent.

 

TESTIMONIALS

“Vanaf het moment dat ik Merel & Paul ontmoette, voelde het heel erg natuurlijk. Ik heb nu meer duidelijk wat ik wil en waarom. Het heeft me meer tot de kern gebracht van wie ik ben. Het heeft toch wel mijn leven veranderd en dat is super bijzonder.. Dankjewel! ”


Annemarie, The Netherlands

"Ik vond de vrijheid van de manier van lesgeven en van de oefeningen geweldig. De training geeft veel ruimte aan je eigen persoonlijkheid en proces.

You rock guys, dankjewel!"

Berenice, France

"Ze zijn enorm gepassioneerd over wat ze delen en daardoor krijg je er zelf ook een passie voor. Ze delen een open perspectief op meditatie gericht op hoe je het praktisch in je leven kan toepassen. Ik ben jullie beiden oprecht dankbaar." 

Colette, Ireland

 
Paul Verkuijlen - Senior Meditatieleraar aan het Instituut voor Meditatie

Paul Verkuijlen

Merel Martens - Senior Meditatieleraar aan het Instituut voor Meditati

Merel Martens

 

Can we choose happiness??

April 28, 2018

Wild Wild Country: The Guru's Trick

April 8, 2018

What is active meditation?

December 28, 2017

1/1
Please reload

 
  • Facebook Icon
  • Instagram Icon

©2017 BY INSTITUTE FOR MEDITATION